Gezichtsbehandeling

Ontspannende gezichtsbehandelingen

Bij Schoonheidssalon Elysé kun je genieten van een verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling.
Schoonheidssalon Elysé werkt met de schoonheidsproducten van Puurr.

 

 

 

Je kunt kiezen uit twee soorten gezichtsbehandelingen,
de gezichtsbehandeling basis en de gezichtsbehandeling uitgebreid. Op de prijslijst kun je het verschil tussen deze twee behandelingen zien.
Daarnaast kun je bij Schoonheidssalon Elysé ook diverse kleinere behandelingen boeken. Zoals bijvoorbeeld het epileren en/of verven van de wenkbrauwen of het verven van de wimpers.

Ontspannen en verzorgen

Wat als je tegelijkertijd kunt ontspannen, jezelf verzorgen en je huidconditie kunt verbeteren?
Dat kan bij Schoonheidssalon Elysé! Tijdens een behandeling hebben wij eventueel een heerlijk deken, knieholte-ondersteuning en stoelverwarming tot je beschikking. Tijdens de gezichtsbehandeling wordt er ruim de tijd voor je genomen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze uiteraard stellen.

Na de gezichtsbehandeling kun je eerst even rustig zitten en een glaasje water drinken voordat je weer op pad gaat. Ook is het mogelijk om eventueel een vervolg afspraak in te plannen.

Schoonheidsproducten aanschaffen van Puurr?

De Puurr huidverzorgingslijn kan na de behandeling eventueel worden aangeschaft. Er is de mogelijkheid om een starterskit aan te schaffen. Ook is het mogelijk om 1 of meerdere losse producten naar keuze aan te schaffen.

Wat is het belang van een gezichtsbehandeling?

Net zoals het wassen van je haren heeft ook je huid aandacht en verzorging nodig. Hiermee houdt je de huid in een goede conditie, voorkom je huidproblemen en vertraag je het verouderingsproces van de huid. Een gezichtsbehandeling eens in de 4 tot 6 weken is niet alleen ontspannend maar ook nodig om de huid in de juiste conditie te behouden.

Wil je meer informatie over een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Elysé of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.