Laat professioneel wimperextensions zetten

Woon je in Bodegraven, Leiden of Alphen aan den Rijn en overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Maak dan een afspraak bij Iris Brows & Lashes in Alphen aan den Rijn om een echte celebrity- of fotomodellenlook te creëren. Iris is gespecialiseerd in het zetten van de wimperverlengingen en gebruikt hier een speciale wimperlijm voor.

Hoe worden wimperextensions gezet?

Er zijn verschillende manieren om wimperextensions aan te brengen. De kortste methode, maar hier heb je ook het minste plezier van, is de wimperstrip. Deze is meer geschikt voor een avondje stappen. Binnen een half uur kunnen er ook plukjes aan de wimper worden bevestigd. Deze gaan een stuk langer mee. Ten slotte is er nog de mogelijkheid om per wimperhaartje het haartje te verlengen met een nepwimper waardoor je de meest natuurlijke look creëert. Dit duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en is zeker de moeite waard.

Wimperextensions veilig verwijderen

Woon je in Alphen aan den Rijn, Leiden of Bodegraven en wil jij je wimperextensions laten verwijderen? Dan ben je ook bij Iris Brows & Lashes aan het juiste adres. Het is namelijk aan te raden om extensions professioneel te laten verwijderen om op die manier je originele wimpers zo min mogelijk te beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *