Laat professioneel wimperextensions zetten

Woon je in Bodegraven, Leiden of Alphen aan den Rijn en overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Maak dan een afspraak bij schoonheidssalon Elysé in Alphen aan den Rijn om een echte celebrity- of fotomodellenlook te creëren. Onze schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in het zetten van de wimperverlengingen en gebruikt hier een speciale wimperlijm voor.

Je kunt alles met wimperextensions doen

Je hoeft niet bang te zijn dat je ineens niets meer kunt met je lange wimpers. De valse wimpers worden beschermd door een speciaal beschermlaagje waardoor je gewoon kunt zwemmen, douchen of de sauna kunt bezoeken. Dit beschermlaagje is ongeveer twee dagen actief. Daarna dient het laagje opnieuw te worden aangebracht. Bij schoonheidssalon Elysé in Alphen aan den Rijn kun je hiervan ook een los potje kopen zodat je onbezorgd overal kunt stralen met jouw wimperextensions. Wimperextensions voel je in principe ook niet zitten. Wel is het zo dat wanneer je een bril draagt de mogelijkheid bestaat dat je nieuwe wimpers het glas raken. Maar dit is lang niet altijd zo.

Hoe worden wimperextensions gezet?

Er zijn verschillende manieren om wimperextensions aan te brengen. De kortste methode, maar hier heb je ook het minste plezier van, is de wimperstrip. Deze is meer geschikt voor een avondje stappen. Binnen een half uur kunnen er ook plukjes aan de wimper worden bevestigd. Deze gaan een stuk langer mee. Ten slotte is er nog de mogelijkheid om per wimperhaartje het haartje te verlengen met een nepwimper waardoor je de meest natuurlijke look creëert. Dit duurt ongeveer twee uur maar is zeker de moeite waard.

Wimperextensions veilig verwijderen

Woon je in Alphen aan den Rijn, Leiden of Bodegraven en wil jij je wimperextensions laten verwijderen? Dan ben je ook bij salon Elysé aan het juiste adres. Het is namelijk aan te raden om extensions professioneel te laten verwijderen om op die manier je originele wimpers zo min mogelijk te beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *