Professionele schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

Iedereen wil er natuurlijk op zijn mooist en best uitzien. Regelmatig een bezoek aan een schoonheidssalon zal jou hierbij helpen. Ben jij op zoek naar een schoonheidssalon in of in de buurt van Alphen aan den Rijn? Maak dan een afspraak bij Iris Brows & Lashes, gelegen op de Cantharel 2  in Alphen aan den Rijn. Iris Brows & Lashes is een kleinschalige praktijk en de expert bij jou in de buurt op het gebied van wenkbrauwen, wimperlift en het aanbrengen van de populaire wimperextensions.

Iris Brows & Lashes in Alphen aan den Rijn is jouw professional

Wat maakt een schoonheidsspecialiste tot een professional? Bij Iris Brows & Lashes geloven we in deze drie simpele factoren: Kwaliteit, hygiëne en gastvrijheid. Met meer dan acht jaar ervaring op het gebied van schoonheidsspecialisme en beautybehandelingen en de nodige kwalificaties, is kwaliteit in de salon vanzelfsprekend. Ook volgt Iris elk jaar diverse cursussen om helemaal up-to-date te blijven over de nieuwste producten, ontwikkelingen en behandelmethodes op het gebied van wimperextensions, wimperlift en wenkbrauwen vormen.

Kleinschalige schoonheidssalon

Iris Brows & Lashes is een kleinschalige salon aan de Cantharel 2 (Aquarijn) in Alphen aan den Rijn. Uit ervaring is gebleken dat klanten het fijn vinden om bij een kleinere salon behandeld te worden. De sfeer is persoonlijker en warmer waardoor je comfortabeler in de behandelstoel ligt. Gastvrijheid staat bij Iris hoog in het vaandel. Bij bijvoorbeeld een wimperlift is het wel zo fijn als jij je prettig en comfortabel voelt terwijl ik jouw wimpers onder handen neem.

Gegarandeerd hygiënisch

Hygiëne is een zeer belangrijke factor in de wereld van schoonheids- en beautybehandelingen. Iris Brows & Lashes leeft daarom de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV) na. Deze richtlijnen zijn opgesteld doorde publieke gezondheidszorg en GGD-medewerkers. Zo worden vervelende huidirritaties of ontstekingen voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *