Professionele schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

Iedereen wil er natuurlijk op zijn mooist en best uitzien. Regelmatig een bezoek aan een schoonheidssalon zal jou hierbij helpen. Ben jij op zoek naar een schoonheidsspecialiste of schoonheidssalon in of in de buurt van Alphen aan den Rijn? Maak dan een afspraak bij schoonheidssalon Elysé, gelegen op de Cantharel 2  in Alphen aan den Rijn. Salon Elysé is een kleinschalige praktijk en de expert bij jou in de buurt op het gebied van gezichtsbehandelingen, definitief ontharen en het zetten van de populaire wimperextensions.

Schoonheidssalon Elysé in Alphen aan den Rijn is jouw professional

Wat maakt een schoonheidsspecialiste tot een professional? Bij schoonheidssalon Elysé geloven we in deze drie simpele factoren: Kwaliteit, hygiëne en gastvrijheid. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van schoonheidsspecialisme en beautybehandelingen en de nodige kwalificaties, is kwaliteit in de salon vanzelfsprekend. Ook volgt de schoonheidsspecialiste elk jaar diverse cursussen om helemaal up-to-date te blijven over de nieuwste producten, ontwikkelingen en behandelmethodes op het gebied van schoonheidsspecialisme en beautybehandelingen.

Kleinschalige schoonheidssalon

Schoonheidssalon Elysé is een kleinschalige salon aan de Cantharel 2 (Aquarijn) in Alphen aan den Rijn. De salon beschikt over een eigen toilet en entree. Uit ervaring is gebleken dat klanten het fijner vinden om bij een kleinere salon behandeld te worden. De sfeer is dan persoonlijker en warmer waardoor je comfortabeler in de behandelstoel ligt. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling is het wel zo fijn als jij je prettig en comfortabel voelt terwijl onze schoonheidsspecialiste jouw gezicht onder handen neemt.

Gegarandeerd hygiënisch

Hygiëne is een zeer belangrijke factor in de wereld van schoonheids- en beautybehandelingen. Schoonheidssalon Elysé leeft daarom de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV) na. Deze richtlijnen zijn opgesteld doorde publieke gezondheidszorg en GGD-medewerkers. Zo worden vervelende huidirritaties of ontstekingen voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *