Schoonheidssalon Elysé in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je op Cantharel 2 in Alphen aan den Rijn aan het goede adres, want daar zit onze schoonheidssalon Elysé. Met ruim tien jaar ervaring op het gebied van gezichtsbehandelingen, wimperextensions en definitief ontharen, is schoonheidssalon Elysé de expert in jouw buurt waar kwaliteit voorop staat. Waar je ook voor komt, schoonheidssalon Elysé is een uitstekende keuze.

Schoonheidssalon met een persoonlijke sfeer

Deze schoonheidssalon zit aan huis gevestigd, maar heeft een eigen entree en een eigen toilet. Je hebt niet de ongemakken als wanneer je in een onbekend huis ronddwaalt, maar wel een persoonlijke sfeer die vrijwel al onze klanten als prettig ervaren. Persoonlijke aandacht staat bij schoonheidssalon Elysé dan ook hoog in het vaandel. Met dergelijk fysiek contact zoals bij een gezichtsbehandeling of definitief ontharen, is het natuurlijk wel de bedoeling dat jij je als klant prettig en ontspannen voelt. We doen er daarom ook alles aan om aan jouw wensen te voldoen en nemen dan ook ruim de tijd voor je.

Hygiëne is van grootste belang

Wat minstens zo belangrijk is, zeker om irritaties of vervelende ontstekingen te voorkomen, is hygiëne. Bij schoonheidssalon Elysé werken we daarom volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Deze worden opgesteld voor de publieke gezondheidszorg.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

De schoonheidsspecialiste van salon Elysé heeft naast een afgeronde studie ook diverse cursusdagen waardoor de specialiste op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsspecialisme. Onze schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn is daarom helemaal up-to-date wat betreft de laatste en beste methodes en behandelingen voor schoonheidsbehandelingen. Daardoor zit je bij schoonheidssalon Elysé dus bij een echte expert op het gebied van beauty en verzorging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *