Russian volume wimperextensions

Wat zijn russian volume wimperextensions?

Russian volume wimperextensions is een verlenging- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Bij volume wimperextensions worden er meerdere extensions op één natuurlijke wimper aangebracht. Deze extensions zijn dunner dan bij de one by one wimperextensions techniek. 

Wanneer laat je russian volume wimperextensions aanbrengen?

Wanneer je graag meer volume in je wimpers wil, je allergisch of gevoelig bent voor mascara, meer opvallende en sprekende ogen wil creëren, rechte wimpers hebt, een meer open blik wil, voor meer gemak op vakantie en in het dagelijkse leven, jezelf eens wil verwennen of gewoon omdat je nieuwsgierig bent of het iets voor jou is.

Wat zijn de mogelijkheden?

Volume wimperextensions zijn er in verschillende soorten dikte, volume, lengte en krul. Hou jij van natuurlijk ogende wimpers of juist van een goed opvallende look? Wat het beste bij jou past kunnen we samen bespreken en vervolgens ga ik dit bij je aanbrengen.

Wanneer je geen eigen wimpers hebt of een allergie voor de lijm waarmee de wimperextensions worden aangebracht is het niet mogelijk de behandeling uit te voeren. Twijfel je? Neem contact op met me.

Het is belangrijk dat je zonder oogmake-up bij de behandeling verschijnt, dit zorgt er voor dat de lijm optimaal hecht aan de natuurlijke wimpers en dat je langer plezier hebt van je wimperextensions.

Waar let je op als je wimperextensions hebt?
  • Laat de eerste 2 uur na de behandeling je ogen en wimpers met rust
  • Vermijd de eerste 2 uur na de behandeling contact met water, sauna’s, stoombaden en overmatig transpireren tijdens sporten
  • Krul je wimpers niet met een wimperkrultang en gebruik geen mascara en geen olieproducten
  • Dep je ogen droog na het wassen en reinigen
  • Reinig je ogen met de juiste producten, deze zijn verkrijgbaar in de salon
  • Verwijder je wimperextensions niet zelf en blijf van je wimpers af
  • Wil je deze fantastische look behouden? 🙂 Herhaal iedere 2 tot 4 weken de behandeling en hanteer de nazorg instructies.
Is het iets voor jou?

Heb je vragen of twijfel je of het iets voor jou is? Neem contact op, ik help je graag.
In de salon wordt gewerkt met de producten van Lash Extend.

Klik hier voor de prijslijst.