Wimperextensions en wimperverlenging Alphen aan den Rijn

Kunst wimpers worden steeds populairder. Je ziet bij de drogist vaak wimper strips in de schappen liggen, deze zien er lang niet zo mooi uit als wanneer iemand professionele wimperextensions draagt. Bij professionele wimperextensions zie je amper dat de wimpers nep zijn en je hebt een prachtige fotomodellenlook. Bij Iris Brows & Lashes zijn we gespecialiseerd in het zetten van deze mooie, lange, volle wimperextensions. Veel mensen uit Alphen aan den Rijn, Leiden en Bodegraven laten hier hun wimperextensions zetten.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn simpelweg kunst wimpers die aan je echte wimpers worden vastgemaakt met een speciale wimperlijm. Zo worden de eigen wimpers verlengd en bezit je over een echte celebritylook. Deze look is niet na te maken met wimperkrullers, mascara of andere make-up.

Hoe worden wimperextensions aangebracht?

Er zijn diverse manieren om je wimpers te verlengen om zo die mooie celebritylook te bemachtigen. Zo heb je de “one-by-one” methode. De naam zegt het al: wimperhaartje voor wimperhaartje wordt verlengd. Dit zorgt voor de meest natuurlijke look.  Dan bestaat er nog de wimperstrip. Dit is een strip wimpers die op de bestaande wimpers wordt geplakt. Een beetje vergelijkbaar met de wimpers die te koop zijn bij de drogist en zijn vooral bestemd voor bijvoorbeeld een avond uit. Een techniek die veel op de “one-by-one” lijkt, is de plukjestechniek. Er wordt dan een plukje wimperharen aan de wimpers vastgemaakt.

Wimperextensions laten verwijderen

Het is verstandig om je oude wimperextensions te laten verwijderen door een specialist zodat je eigen wimpers zo min mogelijk beschadigen of zelfs afbreken. Met regelmaat helpen we bij Iris Brows & Lashes mensen uit Alphen aan den Rijn, Leiden en Bodegraven om de wimperextensions te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *