Wimperextensions en wimperverlenging Alphen aan den Rijn

Valse wimpers worden steeds populairder. Je ziet bij de drogist vaak opplakwimpers in de schappen liggen, maar deze zien er niet half zo mooi uit als wanneer iemand professionele wimperextensions draagt. Bij professionele wimperextensions zie je amper dat de wimpers nep zijn en je hebt een prachtige fotomodellenlook. Bij schoonheidssalon Elysé zijn we gespecialiseerd in het zetten van deze mooie, lange, volle wimperextensions. Veel mensen uit Alphen aan den Rijn, Leiden en Bodegraven laten hier hun wimperextensions zetten.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn simpelweg valse wimpers die aan je echte wimpers worden vastgemaakt met een speciale wimperlijm. Zo worden de eigen wimpers verlengd en bezit je over een echte celebritylook. Deze look is niet na te maken met wimperkrullers, mascara of andere make-up.

Hoe worden wimperextensions aangebracht?

Er zijn diverse manieren om je wimpers te verlengen om zo die mooie celebritylook te bemachtigen. Zo heb je de ‘onebyone’ methode. De naam zegt het al: wimperhaartje voor wimperhaartje wordt verlengd. Dit zorgt voor de meest natuurlijke look en blijven zes tot acht weken zitten. Maar het duurt dan ook twee uur om ze te laten zetten.Dan bestaat er nog de wimperstrip. Dit is een strip wimpers die op de bestaande wimpers wordt geplakt. Een beetje vergelijkbaar met de wimpers die te koop zijn bij de drogist en zij vooral bestemd voor bijvoorbeeld een avond uit. Een techniek die veel op de ‘onebyone’ lijkt, is de plukjestechniek. Er wordt dan een plukje wimperharen aan de wimpers vastgemaakt waardoor deze toch snel te zetten zijn. Denk aan een half uur.

Wimperextensions laten verwijderen

Het is verstandig om je oude wimperextensions te laten verwijderen door een specialist zodat je eigen wimpers zo min mogelijk beschadigen of zelfs afbreken. Met regelmaat helpen we bij schoonheidssalon Elysé daarom mensen uit Alphen aan den Rijn, Leiden en Bodegraven om de wimperextensions te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *