Wimperlift

Wat is een wimperlift?

Een wimperlift is een behandeling van de natuurlijke wimpers. Na de behandeling lijken je wimpers langer en is je blik meer open. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads op je bovenste oogleden. Hier worden de wimpers met een speciale lijm op vast gezet en vervolgens worden er vloeistoffen aangebracht die er voor zorgen dat de wimpers de vorm van de pad op het bovenste ooglid aannemen. Na de behandeling staan de wimpers mooi “gelift”.

Wanneer laat je een wimperlift aanbrengen?

Wanneer je graag een wimperkrultang gebruikt, rechte wimpers hebt, korte, midellange of lange wimpers hebt, een meer open blik wil, je allergisch bent voor de lijm van wimperextensions, weinig tot geen nazorg wilt, je geen wimperextensions wil, een portemonnee vriendelijke wimperbehandeling, voor meer gemak op vakantie en in het dagelijks leven, jezelf eens wil verwennen of gewoon omdat je nieuwsgierig bent of het iets voor jou is.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij een wimperlift worden je wimpers gelift met een pad die past bij jouw wimpers. Je kunt er voor kiezen om je wimpers tijdens de behandeling te laten verven, zodat ze net even wat meer opvallen.

Wanneer je een wimperlift behandeling gepland hebt is het belangrijk dat je zonder oogmake-up bij de behandeling verschijnt, dit zorgt er voor dat de vloeistoffen optimaal kunnen inwerken.

Waar let je op als je een wimperlift hebt?
  • Breng de eerste twee uur na de behandeling geen oogmake-up en kunstwimpers aan
  • Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling contact met water, sauna’s, stoombaden en overmatig transpireren tijdens sporten
  • Krul je wimpers niet met een wimperkrultang, dan kunnen ze breken
  • Zit niet te veel aan je ogen en dep ze droog na het wassen en reinigen
  • Wil je deze fantastische look behouden 🙂 ? Herhaal iedere 4 tot 6 weken de behandeling.
Is het iets voor jou?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of twijfel je of het iets voor jou is? Neem contact op, ik help je graag!